"We're on a never ending mission!"

What you hear and see is what you get!

AV Recording en productie


We nemen de tijd om u te leren kennen, zodat we een uitgebreide audiovisuele studio/recording oplossing kunnen presenteren om uw wensen en eisen op het gebied AV recording in te vullen.

De bottom-line is uw bottom-line. 

Hierin draait het echt allemaal om u!


AV recording studio ontwerp, levering en installatie

We gaan daarheen waar jij wil zijn! We zijn er trots op dat we niet alleen professionele audio-videosystemen kunnen ontwerpen die voor u werken, maar deze ook ter plaatse kunnen leveren en installeren,

waar u dat ook maar wenst….

Met de complexiteit van de AV recording en broadcasting technologie van vandaag, is ons doel om de onderlinge verbinding van al uw apparatuur te vereenvoudigen en een ​​"schone", uitgebreide en veilige AV recording en broadcasting installatie te creëren die u 24/7 een betrouwbare werkomgeving verzekerd..


Servicecontracten

We ontwerpen, leveren en installeren niet alleen AV recording en broadcasting systemen naar uw wensen en eisen, maar we blijven ook met u samenwerken nadat de klus geklaard is. Of het nu gaat om het eenvoudig vervangen van een kabeltje, het aanpassen van het recoding systeem of het aanpassen van uw bestaande broadcasting omgeving, wij helpen u met het onderhouden van al uw apparatuur.


Live streaming en video on demand (VOD)

Onze oplossingen voor livestreaming zijn zowel van hoge kwaliteit als zeer gebruiksvriendelijk. De live servers vangen de video- en audiofeed in realtime op en digitaliseren het videosignaal. Onze Video On Demand-functie biedt de modernste vertaling van traditionele audio- en videomedia naar een digitaal formaat, waardoor uw inhoud altijd, dag en nacht beschikbaar is. We bieden ook streaming voor iOS-apparaten, waardoor het een echt draagbare oplossing is.


Digital Broadcasting (from anywhere)

Rocket-IT is gepositioneerd om inhoud van de hoogste studiokwaliteit in de branche te bieden tegen de laagste bitsnelheden. Onze producten ondersteunen toepassingen voor bijdragen op afstand, meerdere camera's, synchrone camera's en / of hoog geproduceerde single-shot shows - codecs van de hoogste kwaliteit, codecs met de laagste latentie - een oplossing voor Tier 1 Broadcasters; studiokwaliteit 4: 2: 2 10-bits, ultralage latentie, glas-naar-glas onder één frame, verbeterde functies met talkback.

Radio continues to be the very best advertising music performers have.

No one who ever grabbed a Grammy got there without radio!