"We're on a never ending mission!"

Let's make your and our world a safer place!

Netwerk Security oplossingen


Het Internet biedt organisaties van iedere omvang vele extra mogelijkheden tot verbetering van de bedrijfsprestaties. Aan de andere kant brengt het ook vragen met betrekking tot de veiligheid met zich mee. Solide en permanente internet beveiliging vereist oplossingen die zich dynamisch aanpassen aan de continue verschuivende bedreigingen. Rocket-IT adviseert en begeleid u in een brede reeks aan schaalbare beveiligingsoplossingen zoals Firewalls, Spam-firewalls en SSL/VPN servers ter bescherming van data communicatie en beveiliging van online transacties en bronnen. De gebruikte platformen zijn dusdanig krachtig dat zij zonder vertraging alle noodzakelijke scanning en encryptie algoritmen kunnen uitvoeren. Geïntegreerde management systemen maken de volledige data stroom inzichtelijk en bieden de mogelijkheid tot heldere management rapportages.


Rocket-IT, ook uw ICT solutions provider voor Smart Camera systemen, Advanced Controlled WiFi en Alarm/Protectie installaties.

Wij, bij Rocket-IT, vinden dat mensen moeten kunnen leven en genieten zonder angst. Dankzij onze beveiligingssysteem willen we mensen die gemoedsrust geven. Wanneer u kiest voor een betrouwbare bescherming bent u beschermd tegen diefstal, brand en lekkages die uw eigendom en uw naasten schade kunnen berokkenen.

Wij voorzien hoogwaardige oplossingen die gebruik maken van de allernieuwste technologie en wetenschap. We passen slimme innovaties toe in onze systemen. Al onze oplossingen werken in de meest extreme omstandigheden en staan altijd klaar om u te beschermen.

Wij werken uitsluitend met de beveilings producten van Ajax.


Smart Camera systemen

Wij verzorgen het ontwerp, leveren de producten, verzorgen de installatie, documentatie en monitoren/onderhouden desgewenst volledig uw systeem.

U krijgt u na oplevering een uitleg over het systeem.  Uiteraard profiteert u ook van de volledige garantie en support van Rocket-IT.

Bij een gedeeltelijke montage waarbij u zelf zorg draagt voor de bekabeling verwachten wij voor installatie van het systeem een compleet technisch overzicht van un bekabeling/netwerk.

Omdat wij een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zijn, bent u ervan verzekerd dat de installatie veilig en professioneel gebeurt.

Wij werken uitsluitend met de producten van Dahua.


Wireless oplossingen


Wireless netwerk toegang speelt een steeds belangrijkere rol als aanvulling op de bedrade infrastructuur. Binnen steeds meer omgevingen komt de Bring-Your-Own-Device (BYOD) vraag naar boven. De verwachtingen van gebruikers over de performance en de mogelijkheden van het wireless netwerk zijn hoog. In veel gevallen zelfs hoger dan die gelden voor het vaste netwerk. Hierdoor is het van essentieel belang controle te behouden over toegang en bandbreedte gebruik in omgevingen met grote diversiteit aan wireless gebruikers


Wij werken uitsluitend met de producten van Omada.We are guided by common sense and not afraid to take responsibility.